Minu piltide näitus Teletornis

TELETORN KUTSUB KOSMOSESSE! Küsimus, kas inimkond on ainulaadne või leidub universumis veel teisigi mõistuslikke olendeid, on huvi pakkunud sama kaua, kui oleme olnud teadlikud omaenese olemasolust. Tallinna Teletorn on avanud unikaalse…

Minu piltide näitus Teletornis

TELETORN KUTSUB KOSMOSESSE!

Küsimus, kas inimkond on ainulaadne või leidub universumis veel teisigi mõistuslikke olendeid, on huvi pakkunud sama kaua, kui oleme olnud teadlikud omaenese olemasolust. Tallinna Teletorn on avanud unikaalse universumiteemalise näituse „Elus Universum“, mis on loodud koostöös Tartu observatooriumi tippteadlastega.

Näitusel tuuakse välja teaduse uusimad avastused kosmosevallas – alates tehnoloogiast kuni universumi mõistatusteni välja. Ekspositsiooni on integreeritud ka Eesti kosmosehuvilise ja hobifotograafi Raivo Heina digitaalfotode näitus, kus tulevad esitlusele ka mitu esmakordselt avalikkusele tutvustatavad kosmosefotot.